Olja okupala Keti, pa njoj i Tomi poručila: Pokazaću vam ko je pevaljka! (VIDEO)

Olja okupala Keti, pa njoj i Tomi poručila: Pokazaću vam ko je pevaljka! (VIDEO)

Nakon što je pušten snimak na kom Katarina Ristić i Tomislav Panić razgovaraju o svom odnosu, nastala je opšta svađa u rijaliti programu "Zadruga 2" zbog koje je momentalno uletelo obezbeđenje.

Sve je kulminiralo kada je Olja Bajrami otvorila flašu sa vodom i okupala Katarinu Ristić, a odmah su skočili svi na noge. U jednom momentu letela je i šolja koju je bacio Bora Santana. Ukućani su zbog cele situacije počeli odmah da se svađaju.

Nakon što se presvukla došlo je do nove svađe između Olje i Keti, a u nastavku je najviše bila nervozna Rada Vasić koja je vikala po kući i dvorištu, a došlo je i do velike svađe između Bore Santane i Tomislava Panića

Koga si polila izrevoltirana seljanko? Raspala pevaljka i to je to! Svi će saznati ko si! Sada ćeš da me zapamtiš! Pevaljka klasična! Ruke mi se tresu - vikala je Keti.

Pokazaću i tebi i Tomi šta je pevaljka! - rekla je Olja.

Ona je mene gađala. Ja sam otišla u sobu i nisam je dirala. Ja sam otišla u sobu da se presvučem. Rado to nije moj nivo da je udaram. Nemoj da preteruješ! Šta će to da mi pomogne? Ja sam samo osetila pljusak! Nisam je dirala! Ona njega manipuliše! - govorila je Keti.