Ona je ćerka Bakija B3, Luna joj je tetka, a najbolje od svega je to kako ona izgleda!

Ona je ćerka Bakija B3, Luna joj je tetka, a najbolje od svega je to kako ona izgleda!

Anđela ima 19 godina i nimalo ne liči na svoju tetku.

Luna Đogani ponovo je u žiži javnosti nakon što je otkrila da ulazi u “Zadrugu 2“, a uveliko se priča o njenom bratu Bakiju B3 koji je ušao u “Parove“. Iako ste mislili da ste upoznali sve iz porodice Đogani, možda niste znali da je blogerka Luna Đogani tetka jedne tinejdžerke, i to Anđele Đogani (19), ćerke pevača Bakija B3.

Baki je Anđelu dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom sa kojom je bio u zajednici četiri godine. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima zbog ćerke o kojoj podjednako brinu.

Baki je ponosan otac koji često na svoj Instgram profil kači fotografije sa svojom naslednicom. Anđela je pre par godina izjavila da planira da krene očevim stopama, ali svoju karijeru želi da gradi u inostranstvu.

Ono što joj, makar po onome što kaže njen otac, nije dozvoljno jeste da poput većine članova porodice Đogani - uđe u rijaliti.

- Moja ćerka opasno peva, razvaljuje, ali ja ne želim da bude deo estrade... Neka radi nešto drugo, ne treba joj slava, ona ne živi od toga. Nikada joj ne bih dozvolio da bude deo rijalitija, rekao bih joj:”Du*aj ga”! Ne želim da moje dete ide u rijaliti - izričito je rekao Baki B3 dok je još Luna bila u rijalitiju.