Oni su moderni Romeo i Julija: Benjaminov otac se odriče sina ako ne raskine sa Izabelom (FOTO)

Oni su moderni Romeo i Julija: Benjaminov otac se odriče sina ako ne raskine sa Izabelom (FOTO)

“Njihovu vezu niko ne podržava, tata je osudio ponašanje Benjamina u vili i ako nastavi da bude sa Izabelom neće više razgovarati sa njim” i nije čudno zašto je Benjamin sinoć dobio 80 procenata negativnih glasova gledalaca.

Benjamin Spahović i njegova verenica Izabela Andreson iz vile "Parova" svakodnevno prolaze kroz ljubavne testove, ali jedan pristak nisu mogli da izdrže. Naime, njihova veza od početka nije naišla na odobravanje njegovih roditelja jer je Benjanim napolju ostavio ženu Aleksandru i dete, i bacio se u zagrljaj atraktivne crnke. Porodica Spahović ovu vezu ne podržava i veoma su ljuti na sina.

- Kada je odlučio da će da uđe u rijaliti on to ženi nije ni rekao, a samo dve večeri nakon što je ušao smuvao je neku Izabelu. Nije samo njegova porodica bila u šoku, nego bukvalno celo Sarajevo nije moglo da veruje šta on to radi. Mama se i čuje sa njim od kada je ušao, i savetuje ga. Sa njom ima veoma otvoren odnos i njoj je priznao kada su se čuli da se zaljubio i da ne može bez Izabele. Njegova majka se lomi, jer za sina želi sve najbolje a žao joj je Aleksandre i njene unuke što sve to moraju da gledaju - kaže izvor blizak Benjaminovoj porodici I dodaje da otac neće da čuje za njih:

- Mama bi možda i popustila, ali njegov tata je odmah osudio Benjaminovo ponašanje i ako nastavi vezu sa Izabelom neće to dobro proći. On je tradicionalan čovek i tako je vaspitavao i sinove, a ovo što je Benja uradio je za njega velika bruka, i veoma je razočaran što Benjamin sramoti porodicu nedoličnim ponašanjem. Izo Spahović je cenjen u Sarajevu, a sada se priča da mu je sin ženskaroš i varalica, to im stvarno ne treba, kaže izvor za "Alo!".

A otkada su otkrili da su u vezi, Benjamina i Izabelu malo ko podržava. Izabelina majka tvrdi da Bemanjin nije iskren prema njoj, da je laže i savetuje je da okonča tu vezu!