Otkrivamo: Ovaj političar je učesnik "Parova" sezona 7!!

Otkrivamo: Ovaj političar je učesnik "Parova" sezona 7!!
Parovi sezona 7

Nova sezona Parova donosi neverovatne promene ali i ljude koje niko nije očekivao.

Političar Luka Maksimović, poznatiji pod nadimkom Ljubiša Preletačević Beli, biće učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi".

Beli će u luksuznu vilu u Zemunu ući već od samog starta nove sezone, a nedeljni honorar, koji će dobiti za učešće u "Parovima", spada u red najviših koje učesnici rijalitija mogu da dobiju.

- Producenti "Parova" potrudili su se da i ovog puta pronađu raznovrsnu ekipu učesnika, pa osim potvrđenih rijaliti zvezda, pevača, starleta i ovoga puta će u vilu ući i jedan političar. Reč je o Luki Maksimoviću, koji se u prethodnom periodu građanima Srbije predstavio pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli - kaže izvor i objašnjava da su pregovori produkcije sa mladim političarem iz Mladenovca trajali kratko.

- Vrlo brzo su se dogovorili oko svih uslova njegovog učešća, a nije bilo ni većih problema kada su pregovarali o visini nedeljnog honorara. Svi su svesni da je ulazak Belog ogroman udarac konkurentskim formatima, tako da su se odmah dogovorili oko izdašnog honorara. Iako je manir producenata "Parova" da sve informacije o potencijalnim učesnicima drže u strogoj tajnosti do početka rijalitija, ipak je ova vest stigla do političkih krugova - kaže naš izvor i naglašava da su politički konkurenti Ljubiše Preletačevića Belog sada u ozbiljnoj panici.

izvor: alo.rs