PADA U DEPRESIJU: Mladen zbog Nine ne sme kući, niko je ne prihvata!

PADA U DEPRESIJU: Mladen zbog Nine ne sme kući, niko je ne prihvata!

Nina Prlja i Mladen Vuletić nastavili su vezu i nakon rijalitija, ali se više svađaju nego što se vole. Od kada su napustili vilu Parova i započeli zajednički život u iznajmljenom stanu u Beogradu, imaju velike probleme.

Kako se šuška, Nina je trenutno u potrazi za lokalom kako bi od novca koji je zaradila u rijalitiju započela neki biznis, dok Mladen očajnički želi da ode u svoju rodnu Zetu. Međutim, iako se vole njih dvoje navodno ne prestaju da se svađaju ni van kamera.

"Oni tako funkcionišu, svađaju se po pet puta dnevno. Mladenovi roditelji su protiv njegove veze sa Ninom jer takvu snajku ne želi u svojoj kući. Oni su ljudi malo stariji i devojke sa silikonima, razgolićene i sa prošlošću kakvu Nina ima ne žele u svojoj blizini. Jasno i glasno su svom sinu dali do znanja da nju u kuću ne dovodi. Roditelje nije video baš dugo, samo se čuju telefonom. Žarko želi da ih poseti, da vidi braću i drugove, naročito kada je sezona i kada se svi spuste u Budvu na more. Jedva je Ninu ubedio da odu dole na par dana, ona nije htela da krene sa njim", rekla je za Star jedna od Mladenovih dobrih drugarica koja živi i radi u Beogradu i često je sa njima u kontaktu.

"Najteže mu pada to što je mnogo voli, baš se zaljubio u nju, a za njega je to bukvalno zabranjena ljubav. Ne želi da ga se porodica odrekne zbog devojke, pa ni sam nije svestan šta da radi i kako da postupa. Neprijatno mu je i kada ona počne da histeriše na ulici. Često ga i bije, a on samo pogne glavu i ćuti. Upada i u depresiju i psihički je loše, jer su pretnje roditelja ozbiljne. Evo već dve nedelje se ni telefonom nisu čuli. Rekli su mu da dođe kući, da sačuva razum i to malo para što je zaradio, ali on još nije prelomio", otkriva za Star Mladenova stara drugarica iz detinjstva koja poznaje i njega i njegovu porodicu.