POSLEDNJA VEST IZ PRODUKCIJE HEPI TELEVIZIJE: "PAROVI" POČINJU SUTRA! (FOTO)

POSLEDNJA VEST IZ PRODUKCIJE HEPI TELEVIZIJE: "PAROVI" POČINJU SUTRA! (FOTO)

Na radost ogromnog broja gledalaca I zaljubljenika u šou program “Parovi”, sutra kreće nova SEDMA SEZONA!

U najluksuzniju vilu na Balkanu useliće se novi, zanimljivi, neobični, zabavni, duhoviti likovi, koji će pokazati novu dimenziju rijalitija, koji godinama osvaja ne samo našu zemlju, nego i čitav svet.

Priče, koje će se čuti iz vile sasvim je izvesno, pomeriće još jednom granice i stereotipe, od kojih produkcija rijaliti serije “Parovi” odavno ne preza.

Nadamo se da ćemo uspeti da karakterima novih učesnika zaintrigiramo gledaoce i zahvaljujući psihološkoj proceni njihovih ličnosti I predviđanjem njihovih reakcija na osnovu osobina da nastavimo sa našom rijaliti serijom – kažu u produkciji Hepi televizije.

Za ovu, sedmu sezonu, kažu da će vratiti rijaliti tamo gde mu je mesto. Gledaoci će uživati, zabavljati se, ali i biti deo rijalitija koji slobodno se može reći, stvara nove zvezde.

- Biće to Srbija u malom – obećavaju iz produkcije Hepi teelvizije. – Među učesnicima  je nekoliko prekaljenih rijaliti glumaca, ali I novih glumaca, novinara, internet zvezda, ulazi bivši minister, najveća zavodnica devedesetih -