Pati za bivšim suprugom: DINA GALORINI IZJAVILA LJUBAV ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! (FOTO)

Pati za bivšim suprugom: DINA GALORINI IZJAVILA LJUBAV ČOVEKU SVOG ŽIVOTA! (FOTO)

Dina Galorini dala obećanje Voljenki Ilić, ali i time je otkrila da i dalje pati za bivšim mužem.

Dok je srešivala kuhinjski deo luksuzne vile u Zemunu, Dina je uz muziku zavodljivim pokretima mamila uzdahe. Dok samo par metara od nje, zvezda devedesetih je uz domaći hit takođe provokativno plesala.

Kako je već poznato, priča ćerke srpske heroine sve je potresla, jer je iznela u javnost da je trpela maltretiranje i uvrede svog bivšeg supruga, sa kojim ima dete. Ali ne samo to, tajni sastance sa njim, kao i zabranjena ljubav koju nije dozvolila majka njenog supruga, samo je deo slagalice.

U jednom trenutku, Dina je dala obećanje svojoj rijaliti drugarici:

- Voljenka, večeras ima da se napijem u ime svog bivšeg muža – izjavila je kroz osmeh Dina, a potom nastavila da sređuje.

A potom je izjavila da misli da je njen suprug u Produckiji, jer pesme koje su se ređale, bile su pesme koje su posvećivali jedno drugome:

- Voljenka, ovo su sve pesme koje smo posvećivali jedno drugome. Ovo je neverovatno šta mi Produkcija. Kada bi me pitali dok puštaju ove pesme da li bi se pomirila sa njim, pristala bih odmah -

Da li je ovime pokazala da i dalje pati da svojim suprugom i da nije uspela da preboli tu ljubav, shodno tome pošto je izjavila da nikada nikoga neće voleti kao njega?

Dina Galorini došla je u tajnu sobu sa željom da izjavi ljubav jednom muškarcu.

- Ljubavi moja, volim te mnogo i mnogo mi značiš, svaki dan razmišljam samo o tebi, gde si, sa kime si i šta radiš, verujem da i ti o meni stalno razmišljaš - priča Dina i dodaje.

- Ovi ljudi ovde ne znaju ništa o tebi, ne znaju ni da postojiš, ne želim da im govorim, jer su zli, ali ti vrlo dobro znaš da bih ako treba i srce i dušu za tebe dala - 

- Muči me samo što mi više ne možemo da budemo zajedno, sudbina je tako htela, ali želim da znaš da te tvoja Dinči, kako si me zvao, voli zauvek do poslednjeg daha - završila je Dina.

Ona je potom izašla napolje u suzama, ali nije želela da otkrije o kome se radi.