Počeo je "LETNJI KAMP", do sada novi rijaliti na HAPPY televiziji! (FOTO)

Počeo je "LETNJI KAMP", do sada novi rijaliti na HAPPY televiziji! (FOTO)
Letnji Kamp novi rijaliti show

Nićas je počeo potpuno novi projekat - rijaliti "LETNJI KAMP"

Do sada neviđeni televizijski format počeo je sa emitovanjem na Happy televiziji.

Prvi put u istoriji, ovakvih formata, biće otvoreno mesto, na kojem će, uz potpuno besplatno piće i odličnu zabavu moći gledaoci da budu deo rijalitija, i to u društvu mladih sportista i sportistkinja, u bajkovitom  ambijentu.

- Još jednom ćemo pokazati da tim produkcije Hepi televizije postavlja visoke standarde, koji zatim, svi rado prihvataju – kažu u produkciji „Letnjeg kampa“.

Kroz razne igre, muzičku zabavu, vrhunske goste, ukupno 16 učesnika pokazaće gledaocima svoj karakter, čineći da postanu omiljeni na tv ekranima, steknu obožavaoce, a kao i većina takmičara rijalitija na Hepi televiziji potpuno promene svoj život.

Produkcija je za gledaoce spremila pregršt iznenađenja, što svedoči i činjenica da su voditelji najegzotičnijeg rijaliti programa na našim prostorima, zvezde šeste sezone "Parova", Nikola Lakić i Zorica Dukić.

- Iz kampa neće biti izbacivanje, ali će se takmičati mora da se dokažu - rekla je Zorica.

- Svako od gledalaca će moći, petkom, da dođe na piće kod kampera koji će im biti na usluzi, a to će uraditi tako što će moći da se prijave na broj telefona koji će biti prikazan na ekranima Happy televizije - rekla je Bojana.