Poverila se drvu mudrosti: Ja u njega nemam nimalo poverenja! (VIDEO)

Poverila se drvu mudrosti: Ja u njega nemam nimalo poverenja! (VIDEO)

Aleksandra otvorila dušu Drvetu mudrosti, pa PRIZNALA NEŠTO ŠTO SE Davidu neće dopasti!

Aleksandra Subotić razgovarala je sa Drvetom mudrosti o aktuelnim dešavanjima u ''Zadruzi'' i on njenom odnosu sa Davidom Dragojevićem

Jutos smo prali veš zajedno. On me je izgurao iz kupatila napolje. Ja sam otišla da spavam i onda su probudili neki poljupci. David je počeo da mi se izvinjava i da mi priča da ne zna šta mu je i šta se dešava sa njim - pričala je Aleksandra.

Nadam se da ovi snimci večeras neće ništa poremetiti. Žao mi je je zbog svega i nadam se da će nam biti lepo. Ništa nije vredno naše svađe - rekla je Subotićeva.

Uzrok mnogih svađa Aleksandre i Davida je njeno nepoverenje kako mnogi kometarišu, a zadrugarka je svoje mišljenje podelila sa gledaocima.

On mi je usadio porodično svatanje. Ja sam zbog njega mogla da se promenim 100% i smatram da može i on. On je počeo da radi sve ono što je kod mene smatrao negativnim - pričala je Aleksandra.

Ja u njega poverenje nemam nikakvo. Svestan je gde se nalazi i napio se u rijalitiju. Zna kako to može da izgleda. Ja u njega nemam poverenja. Više sam imala poverenja u njega kada je bio u Americi nego kada je ovde - priznala je Aleksandra. 

Marko Petrući i Jelena Krunić razmeli su nežnosti posle žurke, a David je zadrugara savetovao da užđiva u datom trenutku, što je Subotićevu mnogo povredilo.

On je Petrućiju kada je imao se*s sa Krunićevom da to nije bitno jer se napio i da bi trebalo da mu bude lepo, a da se sutra seti devojke. Meni je to povredilo jer svako savetuje drugoga onako kako bi on uradio. Jadno sam se osetila tada - izjavila je Subotićeva.