Prijateljica Ane Nikolić otkriva pravu istinu: Ona je sa Rastom zauvek završila odavno!

Prijateljica Ane Nikolić otkriva pravu istinu: Ona je sa Rastom zauvek završila odavno!

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Ana Nikolić izbacila Rastu iz svog stana i da je odlučna u nameri da zauvek okonča odnos sa njim.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njima, ali ni oni ni njihovi predstavnici za medije nisu želeli da daju bilo kakve izjave. Zatim smo razgovarali sa jednom od Aninih retkih prijateljica koja je zamolila da ne objavimo njeno ime, koje je poznato redakciji SVETA.

"Ne bih ništa da pričam da ne povredim Anu. Znam da već mesec dana neće da čuje za Rastu. On se nikada neće promeniti, njegov način života jednostavno nije za porodicu i ona više neće da ga trpi. Odlučna je da ostane sama i da se sama brine o svom detetu koje joj je centar sveta," rekla je sagovornica.

Podsetimo, Ana je Rastu blokirala na Instagramu i svoj rodjendan je provela sa drugaricom u Rimu, nakon čega je nekoliko dana bila u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla mir.

Rasta, čuveni skandal majstor, na Instagramu objavljuje snimke na kojima se vidi da nastupa i živi pravi momački život kao da se ništa ne dešava.