Problemi zbog male Magdalene i Zadruge! Aleksandra zaratila sa ocem Karađorđem!

Problemi zbog male Magdalene i Zadruge! Aleksandra zaratila sa ocem Karađorđem!

S rijaliti zvezdom otac je prekinuo kontakt jer mu je zasmetalo što će ona ćerku Magdalenu ostaviti kod svekrve, a ne kod njega.

Aleksandra Subotić ponovo se posvađala sa ocem Karađorđem. Naime, tata rijaliti zvezde i bivši muž Ljube Pantović besan je na ćerku jer mu nije dozvolila da se stara o unuci Magdaleni dok ona bude boravila u "Zadruzi 2".

- Aleksandra i David su upisali Magdalenu u vrtić u Novom Sadu. Zbog toga su doneli odluku da je najbolje rešenje da o malenoj brine Davidova majka Biljana. Njih dve se odlično slažu i Magdalena je sluša. Karađorđe je očekivao da će on čuvati unuku, kao što je to radio dok je Aleksandra bila u prethodnom rijalitiju i veoma se naljutio kada mu je ćerka saopštila da će njena svakrva biti zadužena za to. Ozbiljno se naljutio na nju i Davida, čak je prekinuo svaki kontakt s njima - otkriva izvor i dodaje da otac i ćerka komuniciraju samo preko njene babe.

- Subotićeva je zvala tatu više puta, ali on nije hteo da joj se javi na telefon. Ne želi nikakvu komunikaciju s njom jer je povređen. Oni kontaktiraju preko njegove majke, koja im prenosi sve u vezi s Magdalenom - kaže izvor.