Prva ispovest voditeljke "Zadruge" nakon incidenta: "Ovo je napad na novinara, automobil je moj"

Prva ispovest voditeljke "Zadruge" nakon incidenta: "Ovo je napad na novinara, automobil je moj"

Voditeljka rijaliti šoua "Zadruga" Dušica Jakovljević u uživo uključenju u emisiji "Vikend premijera specijal" osvrnula se na jučerašnji nemili događaj i iznela svoje viđenje cele situacije.

Ona tvrdi da onaj ko je bombom razneo njen džip nije hteo da opomene njenog partnera Jovicu Aleksića, kako se spekuliše u domaćim medijima, već da je meta napada bila ona.

- Ovo je napad na novinara i samo tako treba gledati ovaj slučaj. Nepotrebno je uplitanje mog partnera, jer on poslednjih nekoliko meseci ne živi u Srbiji i nije vozio taj auto. Istina je da je automobil moj, pošteno sam ga zaradila, ne samo zahvaljujući prošloj sezoni "Zadruge", već 20-ogodišnjim vrednim radom u novinarstvu - rekla je Jakovljevićeva između ostalog.

Dušica je istakla i to da se njena deca osećaju, čak i bolje od nje i da je šteta na automobilu totalna.

- Sve je izgorelo. Ja sam bila u stanu... Deca su i u boljem psihičkom stanju nego ja. Prvo sam gledala u sebe, jer je delovalo kao da je nešto u mojim grudima puklo. Ja sam prvo krenula u kupatilo, mislila sam da je bojler eksplodirao. Pomislila sam i da nije zemljotres, pomislila sam da se urušio deo zgrade... Kada sam videla da je moj auto, nisam mogla da verujem. Potpuno je neverovatan osećaj. Tada mi je pozlilo. Brzo sam došla sebi i spremam se za četvrtak - ispričala je voditeljka u telefonskom uključenju.