Pukla tikva: Marijana se razočarala u Milija! Raskinuli uživo u emisiji! (VIDEO)

Pukla tikva: Marijana se razočarala u Milija! Raskinuli uživo u emisiji! (VIDEO)
Marijana Marković

U emisiju se direktno uključila Marijana Marković, koja je imala jasnu poruku za svog voljenog dečka.

Naime, nije mogla više da izdrži, kako je navela, već je morala da uzme telefon i nazove Happy televiziju i poruči svog skoro izabraniku da je razočarana u njegove postupke, pa je izjavila:

- Razočarana sam, povređena, zgranuta. Što se tiče snimka sa Dinom Galorini, ja znam da nije došlo do poljupca, znam da je to rijaliti fora, ali na Milijevu sreću ili nesreću, bolesna, pa pratim non-stop Parove i videla sam kako i šta radi sa ostalim devojkama u vili, a zna da imamo dogovor oko toga -

Nakon toga, Marijana je dodala da njegovo ponašanje uopšte nije na nivou, kao i to da ne može više da ga prepozna.

Sa druge strane, Mili je bio iznenađen njenim pozivom i rečima, pa je pokušao da se opravda da su to samo rijaliti igre, ali kako mu je Marijana objasnila, da je videla i da se zbog mnogih njegovih gestova razočarala.

Voditeljka, Anđela Lakićević je u sinoćnoj emisiji "Tajne parova", otkrila Miliju da ga je Marijana ostavila putem instagrama!

- Mili, želim da te obavestim da si ostavljen, više nisi u vezi, Marijana te je danas ostavila javno preko društvene mreže instagram - saopštila je Anđela Miliju.

Mili nije želeo da poveruje u ovu informaciju, pa mu je Anđela ispričala detelja raskida.

- Ona je postavila fotografiju na svom profilu, uz koju je stavila opis jedne pesme, tim opisom želela je da ti poruči da ne može preći preko tvoje prevare koja se desila u ponedeljak na žurki, samim tim vi ste raskinuli vašu ljubavnu romansu - rekla je Anđela.

Iako je Mili nakon ovog saznanja rekao da ne veruje u tačnost informacije koju je dobio, u razgovoru sa Ružicom Veljković je istakao da mu je ubačen crv sumnje.

- Ne znam šta da mislim.Moguće da je razočarana mojim ponašanjem ovde, pa je iz tog razloga to objavila - 

Gledaoci očekuju ulazak Marijane u sedmu sezonu Parova, a produkcija kao i uvek priprema veliko iznenađenje.

Da li je to baš ulazak Milijeve sada već bivše devojke ili nekoga ko Radosavljevića sigurno neće ostaviti ravnodušnim ukoliko zakorači u luksuznu vilu?

Pogledajte samo na našem portalu telefonski razgovor Marijane i Milija:

Pukla tikva: Marijana se razočarala u Milija! Raskinuli uživo u emisiji!