RASKID NA POMOLU! PUSTI ME DA KROZ ŽIVOT IDEM SAM!!!

RASKID NA POMOLU! PUSTI ME DA KROZ ŽIVOT IDEM SAM!!!

David se najoštrije do sada posvađao sa Aleksandrom, pa POBEGAO OD NJE!

Aleksandra Subotić i David Dragojević uspeli su čak dva puta da se posvađaju u razmaku od pola sata. Ukućanin za kojeg kruze priče da voli i odnose sa istim polom sa svojom devojkom se prvo sukobio u pabu.

Razlog u oba slučaja bila je kupovina koja je ponedeljkom. Ovi ukućani nisu mogli da se dogovore koje će tačno namirnice da kupe za količinu novca koju misle da će dobiti danas. 

Neću, ja hoću da jedem čokoladu - rekla je Aleksandra, a Davidu se to nije svidelo.

Koji ti je k*rac? Kako može da ti ne prija meso? Tebi prija čokolada? Jedi nešto kuvano! Ja bih voleo da uvedu moju babu da nešto kuva. Ja ti kažem koliko je meni bolje kuvano. Malo vodi računa - rekao je David.

Nešto kasnije kada su bili u šetnji sa ovonedljnim vođom Nemanjom Tošićem, koji je imenovan za ovu funkciju jutros, Aleksandra i David su se ponovo svađali na doku. David je u jednom momentu okrenuo leđa svojoj devojci i pobegao od nje, a pre toga joj je govorio da ga pusti na miru.

Pusti me već jednom! Pusti me kroz život da idem sam. Što me ti stalno teraš u k*rac? Nemoj ništa da mi uzimaš! Ajde puši, bre, k*rac! Mene samo podj*bavaš nešto! Ajde, bre, puši k*rac - vikao je David.

Podsetimo, sinoć je u studiju "Zadruge" nakon puštenog snimka svađe Aleksandre i Davida, bivša ukućanka Miljana Arsić izjavila da smatra da Davidu Aleksandra više nije privlačna jer je nabacila nekoliko kilograma.