RUŽICA VELJKOVIĆ: Mnogima nije mesto u vili! Pobednica rijalitija otkrila o vezi sa Bubicom!

RUŽICA VELJKOVIĆ: Mnogima nije mesto u vili! Pobednica rijalitija otkrila o vezi sa Bubicom!
Ružica Veljković

Ružica Veljković, je za Happy portal dala je intervju u kom je oplela po mnogim cimerima. Otkrila je kome nije mesto u vili, o taktici koju koristi u sedmoj sezoni intrigantnog zabavno - humorističkog programa.

1. Ružice, ti važiš za jednu moćnu ženu, koja već iza sebe ima pobedu u rijalitiju. Kako ti ova sezona čini?

- Nije loše, očekivala sam bolje takmičare, ali je okej što se tiče programa sve mi je jako interesantno. ja sam navikla na jake takmičare, ovo je ovde smešno.

2. Rekla si jednom prilikom da ti nemaš s kim ovde da pričaš, nemašm čak nikog s kim bi mogla da dođeš u konflikt? Da či se ta situacija promenila?

- Ne, i dalje je sve isto, ovde je većina ljudi preglupo, mogu da porazgovaram sa dve do tri osobe, ostalo je katastrofa. Ovo u svom životu nisam videla, što je žalosno. Treba mi prava konkurencija.

3. Šta misliš o novim takmičarima ove nedelje?

- Užas, toliko sam zgrožena. Ne prave haos, samo blenu po čitav dan, pojedinci misle da je najbitnije ući u tuš kabinu. Volela bih da vidim neke stvarno jake igrače, da se i ja malo razmrdam.

4. Znamo da imaš dečka napolju, i da ne želiš da njega spominješ. Naravno da ti je teško, ali osim toga, kako se boriš protiv toga?

- Nije lako, mnoge stvari sam teške izdržala u životu, pa ću i ovo. Sve je to za ljude. Snaćiću se već nekako.

5. Imali smo prilike da vidimo i suze tokom poziva, jako si vezana za njega, šta je ono na šta sumnjaš najviše? Koliko to utiče na tvoje ponašanje u vili?

- Veza sa bilo kim ne može da utiče da se normalno ponašam u sladu sa svojim godinama, što mi je najbitnije. Verujem mu, tako sam birala i tako će i ostati. A što se tiče toga koliko sam vezana za njega, možda i previše. On mi je velika podrška i veliki oslonacu životu.

6. Svesna si da svako ovde ima taktiku? Ko je po tvom mišljenju dobar rijaliti igrač, a kome mesto u vili nije?

- Itekako sam svesna toga, ali to je sve igra i to podržavam. Što se tiče igrača, ne mogu da kažem da je neko baš dobar igrač, ali mogu da izdvojim one koji su mi interesantni i znaju igru. To su Benjamin, samo da nije toliko agresivan bio bi bolji igrač. Đole, uvek je aktivan u emisjama, zna da kaže nešto pametno. Izabela, itekako zna da igra igru, dopada mi se. Mesto u vili nije mnogima. Više puta sam to prokomentarisala. Ko je mutan, marš napolje. Tu bih nabrojala više njih, svi koji se nisu pokazali nije im ovde mesto. Igor, Raša, Milorad, Zoran, Natalija, Elvin, Kristina, Milica, Enisa, Anči, Marijana, Vedran, Anastasija, svi su blagi užas.