SVE SU NAS PREVARILI: Andrija platio Kiji da mu glumi devojku!

SVE SU NAS PREVARILI: Andrija platio Kiji da mu glumi devojku!

Bivša zadrugarka navodno nikada nije bila u vezi sa Andrijom Lazovićem, već je sa njim imala poslovni dogovor. Kristina Kija Kockar je samo odglumila da je u ljubavnj vezi sa biznismenom iz Crne Gore i to baš u trenutku kada ju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju. Izvor blizak Kockarevoj otkrio je šokantne detalje.

"Andriju poznajem godinama. On je dobar dečko i voli avanture i izazive. Sa Kijom se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Iako su mediji pisali o tome da su u vezi, o tome nema ni govora. Andrija nije Kijin tip muškarca i nikada ne bi bila s njim. S druge strane, on je bio džentlmen i upitao je kako može da joj pomogne. Ona mu je najpre kroz šalu rekla: "Pa ako ti nije problem, da glumiš mog dečka, jer me je muž javno izblamirao, eto tako možeš da mi izađeš u susret". Lazoviću je to bilo zanimljivo, pa je pristao i još joj je dao novac, on je to shvatio kao dobar marketing", kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je Andrija Kiji platio jer je sve shvatio kao poslovni dogovor.

Prema njegovim rečima njih dvoje su detaljno osmislili način kako će izgledati njihova lažna ljubav za javnost. Dogovor je bio da budu zajedno dok traje rijaliti a nakon toga da saopšte da nisu jedno za drugo i da se raziđu. Kija ga je takođe zamolila da joj pomogne oko kupovine nekretinine. Njen cilj je bio da sebi obezbedi stan, ali nije imala dovljno novac, tvrdi isti izvor. Podsetimo, Kija i Andrija su počeli da "ratuju" putem društvenih mreža.