Samo 2 dana pred Zadrugu, Miljana donela odluku koja će joj promeniti život!

Samo 2 dana pred Zadrugu, Miljana donela odluku koja će joj promeniti život!

Kulićeva se na ovaj korak odlučila nedavno, a u tome su je podržali roditelji Marija i Siniša.

Miljana Kulić odlučila je da promeni život iz korena nakon što se završi druga sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga", u kojem ponovo učestvuje, ali ovoga puta zajedno sa svojim dvomesečnim sinom Željkom.

Naime, Nišlijka ide u Nemačku, gde će posle rijalitija živeti sa svojim naslednikom. Kulićeva se na taj korak odlučila nedavno, a u tome su je podržali roditelji Marija i Siniša.

- Miljana je odlično profitirala od učešća u rijalitiju. Finansijski je stala na noge i sebi može da obezbedi lagodan život. Pre porođaja je kompletno renovirala kuću i sredila sve po svojoj želji i meri, ali ona se time ne zadovoljava. Od prijatelja koji žive u Nemačkoj dobila je fenomenalnu ponudu da se tamo preseli i da promeni život iz korena - priča Miljanina bliska prijateljica.

Ona kaže da Kulićeva nema nameru da se vraća u Srbiju sve dok njen prvenac, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem, ne bude punoletan.

- Miljana je rešila da napravi drastičnu promenu u svom životu i napuštanje Srbije je najbolje rešenje za to. Njoj je važna budućnost deteta i zato je prihvatila pomoć koja joj se ukazala. Nema nameru da se vraća u domovinu sve dok Željko ne bude napunio osamnaest godina. Ko zna, možda se vremenom i cela porodica Kulić preseli tamo - završava izvor.