Sanja Stanković otkrila kako se bori sa pretnjama i uvredama

Sanja Stanković otkrila kako se bori sa pretnjama i uvredama

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započelu su vezu u rijalitiju, a one za VIP iskreno govore na koji način su njihovi roditelji to prihvatili...

Mesecima ste strahovale od toga kako će na vašu vezu reagovati vaši roditelji. Šta su vam rekli kada ste izašle?
Matora: Svi su se pitali kako moji roditelji nisu znali da mi se osim muškaraca dopadaju i žene, ali pre Sanje nikada nijednu svoju devojku nisam predstavila roditeljima. Mama me više i ne zove telefonom, već Sanju, pa njih dve ćaskaju tako satima. Odem kući da uzmem stvari, zateknem Sanju i mamu kako gledaju seriju zajedno.
Sanja: Moja mama je nju odlično prihvatila, i ova majica koju nosi joj je poklon od moje mame. Dobila je i omiljene švajcarske kobasice sa kačkavaljem. Moji prijatelji je vole i sve super funkcioniše. Mnogo smo se plašile kako će sve to da izgleda napolju.

Prvi ste ženski gej par koji se javno deklarisao pred milionskim auditorijumom. U kojoj meri vam se javljaju devojke koje skupljaju hrabrost da priznaju sebi i drugima da su gej?

Sanja: Uglavnom nam se javljaju devojke koje se plaše da priznaju da su gej zbog osude okoline, prijatelja ili roditelja. Ono što svima njima kažem jeste da ne treba da se plaše i da je suštinski važno da budu iskrene, jer najbliži su oni koji vas najviše vole. Pa šta ako volite osobu koja je istog pola? Niste ubili čoveka. Ljubav je nešto najlepše na svetu.
Matora: Meni je neverovatno da Sanja podjednako dobro komunicira i sa onima kojima treba podrška, ali i sa hejterima. Sa njima baš voli da se svađa, pa im na kraju samo napiše: „Lezbijka sam, i? Kakav ti problem imaš sa tim?“ Nećete verovati, ali svaka Sanjina svađa na Instagramu se završi tako što joj se izvinjavaju oni koji su je najviše vređali.