Seksi plavuša uzrok raskida TEODORE I ANĐELA: Prevara im došla glave! (FOTO)

Seksi plavuša uzrok raskida TEODORE I ANĐELA: Prevara im došla glave! (FOTO)

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović kleli su se u svoju ljubav, međutim, pre nekoliko dana su odlučili da na nju ipak stave tačku.

Kako pojedini mediji prenose, devojka koja se zove Lija je navodno krivac za krah ljubavne romanse rijaliti para.

"Nakon izlaska iz rijalitija Teodora se posvetila poslu, pa je manje imala vremena da se viđa sa Anđelom. S obzirom na to da je Anđelova porodica ni nakon rijalitija nije prihvatila sve je bilo teže".

"Anđelo je slobodno vreme koristio da izlazi sa drugovima kada je upoznao izvesnu devojku Liju sa kojom je se nekoliko puta video" priča izvor blizak Rankoviću i dodaje:

"Anđelo je bio sa drugarima kada je primetio Liju. Nakon nekoliko dana Teodora je primetila da njen i Anđelov odnos nije isti, pa je saznala da u Anđelovom životu postoji i druga. Osim toga saznala je i za fotografiju koja je nastala u jednom klubu tada je pobesnela i rešila da završi vezu sa Anđelom u kojeg je jako verovala".

Kada je Teodora saznala da postoje dokazi za Anđelovu prevaru nije htela ni da čuje o pomirenju.

"Anđelo je pokušavao da spase vezu sa Teodorom ali ona nije htela da čuje, jer je imala dokaz da ju je Anđelo prevario. Ipak je Teodora imala nekoliko uslova za Anđela, želela je da ona prva javnosti saopšti da su raskinuli ali i da se ne pominje da je to zbog Anšelovog neverstva. Iako svi u njihovom okruženju znaju šta je zapravo istina", završio je izvor blizak Anđelu.