Sloba i Kija oči u oči u emisiji nakon Zadruge (FOTO)

Sloba i Kija oči u oči u emisiji nakon Zadruge (FOTO)
Kristina Kockar Kija

Još uvek aktuelni supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović suočili su se oči u oči nakon Zadruge, pa progovorili o brojnim škakljivim temama.

Radanović je prvo pričao o razgovoru koji je želeo sa suprugom.

- Nisam ja insistirao da mi razgovaramo, ispade da moljakam. Što se tiče mene i poske tog potpisa treba da porazgovaramo, kao civilizovani ljudi, da ostanemo u korektnim osnosima - rekao je Radanović.

Zatim se poveo razgovor o njihovim porodicama, a Kija je poručila da nije istina da je tužila Draginju Radanović.

- Ja ne želim da se bakćem time, ja nisam tužila njegovu majku već sam poslala opomenu pred tužbu. Iznela je gnusne stvari o meni, preko toga da sam kopile. Jako mi je i bolno i gnusno, znam da Slobodan to ne bi dozvolio da je bio napolju, takve stvari da se govore - rekla je Kockareva i nastavila:

- Ne mislim da je to revolt, ja sam doživela to što jesam od Slobodana pa ne vidite da su moja majka i sestra pričali stvari koje nisu istinite. Moja porodica se nije spuštala na taj nivo. Ja sam žensko i još uvek sam njegova supruga. Evo želim da pozdravim Slobodanove roditelje i da im čestitam. Uspeli su - poručila je Kristina.

Slobodan se nadovezao, pokušavajući da objasni da je sam zaslužan za sve odluke, te da na njega niko nije uticao.

- Meni su roditelji rekli da idem srcem. Oni možda imaju svoje mišljenje, naslušali su se svega i napunili su im glavu. Ja nikad neću dati da se kaže ništa ružno ni za Kiju ni za Lunu, popričao sam sa roditeljima i objasnio im to. Ali niti je ko uspeo nas da razvvoji niti je imao nameru, ja sam oduvek sam donosio odluke u životu.