Superfinale šeste sezone, večeras: Pobednik odnosi 70.000 evra!

Superfinale šeste sezone, večeras: Pobednik odnosi 70.000 evra!
Parovi 6

Deset meseci neverovatne borbe i vešte psihološke igre za 13 super finalista zabavno humorističkog programa “Parovi”, završiće se večeras, u 21h, na Hepi televiziji.
Samo jedan će odneti vrednu nagradu od 70.000 evra!

Od 16. septembra, 2017 godine, kada je počela šesta sezona, u vili je boravilo ravno 64 takmičara. Mnogi su obeležili ovu sezonu, ali nisu uspeli da se plasiraju u super finale, drugi su,opet, kratko boravili u najluksuznijoj vili, jer, nisu uspeli da ubede gledaoce da glasaju za njih.

- Dokazali smo da naš program proizvodi zvezde, a kao produkcija pružamo im šansu da spremno zakorače u svet koji planiraju da osvoje – poručuju iz produkcije Hepi televziije. – Zabavno humoristički program “Parovi” ubedljivo je iznad svih pre svega sadržajno i po karakterima ličnosti, koji su sastavni deo ove rijaliti serije,koja se nastavlja I dalje.

Ove sezone je bilo najviše psiholoških momenata do sada – nizale su se drame, ljubavni lomovi, raskidi, pomirenja, roditelji su ulazili u rijaliti da budu podrška svojoj deci, a zatim se zajedno sa njiam borili za što bolji plasma. Kralj drame postao je Aleksandar Požgaj, a nezapamćeni šoumen svih vremena – Milutin Radosavljević Mili.

- Prateći psihološke profile takmičara, tim naših profesionalaca uspeo je da kanališe priču uživo, praveći neverovatne zaplete I rasplete, u kojima su učestvovali I  gledaoci, fanovi, gosti u emisijama – objašanjavaju iz produkcije Hepi televizije. – Uspeli smo da dostignemo nivo scenarija i realne priče, o kakvim maštaju mnoge svetske kuće, koje se, baš ovih dana interesuju za naš rijaliti i spremni su da otkupe licencu.

Super finalisti ove sezone su potpisali ugovore da su tv lica naše televizije, pa ih možemo gledati i dalje u ulozi voditelja, učesnika, saradnika, itd.

Nezapamćena je bila svadba Nine Prlje i Mladena Vuletića, kao I bekstvo Nenada Marinkovića Gastoza, posle čega je ostao da volontira u rijalitiju, beba Miljane Kulić I Ivana Marinkovića, afere sa mobilnim telefonom nađenim u garderobi Dalile Dragojević, itd.