TERAO JE DA ABORTIRA,ŽIVELA U ŠUPI, PLAĆA MU ALIMENTACIJU: SAD JOJ BRANI DA VIĐA DETE!

TERAO JE DA ABORTIRA,ŽIVELA U ŠUPI, PLAĆA MU ALIMENTACIJU: SAD JOJ BRANI DA VIĐA DETE!
Dina Galorini

Hepi televizija uputila je apel gradskom centru za socijalni rad, da omogući viđanje deteta Dini Galorini, učesnici rijalitija ,,Parovi"

Dina Galorini, u rijaliti „Parovi“, ušla je da zaradi za svoje dete, za koje plaća alimentaciju suprugu, koji ju je maltretirao tokom brata, posle porođaja, a zatim nastavio da je kinji i dalje, podržan od svoje porodice, na čiji se nagvor i razveo od nje.

S obzirom na sudsku odluku da pored redovnog plaćanja alimentacije, viđa dete svake druge nedelje, vikend pred nama je ubeležen za to.

- Zvali smo Dininog bivšeg muža, da omogući da Dina vidi dete, ali on to odbija – saopštila je Miomira Dragićević, voditeljka, u Jutarnjem programu. – Produkcija je zvala Centar za socijalni rad opštine Čukarica, a zatim i Gradski, apelujući da se ispoštuje sudska obaveza. Dina je ovde na poslu, od kojeg zarađuje za svog sina, kojeg ima pravo da viđa, u skladu sa sudskim odlukama -

Miloš Stojanović, bivši suprug Dine Galorini, odbija da odgovara na telefonske pozive, pa će produkcija Hepi televizije da se obrati i drugim državnim institucijama, kako bi se ispoštovalo pravo njihove učesnice u rijalitiju.

Ovo je zvanično saopštenje TV Happy u vezi njihove takmičarke Dine Galorini.