Tržanova progovorila o susretu sa Miljanom i njenom bebom!

Tržanova progovorila o susretu sa Miljanom i njenom bebom!

Rođenje Željka Kulića, prve "rijaliti bebe" u Srbiji, rodbinski su se povezale Miljana Kulić i Goca Tržan, budući da obe imaju decu sa Ivanom Marinkovićem, ali pevačica ne krije da ne želi ni da čuje za to.

"Moje dete neće biti sestra tom detetu", istakla je Goca Tržan jasno i glasno u emisiji "Rada sam" pre nedelju dana, a sada je još preciznije iznela svoj stav o celoj situaciji.

"Moje dete već ima dovoljno iskomplikovan život zbog toga što sam joj ja majka, a i što joj je Ivan Marinković otac. To je za nju, trenutno, mnogo više od onoga što može da nosi na svojim plećima. Boli me svaki napad na nju i ne želim dodatno da joj komplikujem život zbog novonastale situacije, a isto tako smatram i da niko drugi nema pravo na to. To je moj stav kao Leninog zakonskog roditelja. Ona već sada zna sve, ali o tome ne želi da razmišlja, niti je interesuje. Kada bude dovoljno odrasla da se time zainteresuje, o tome ćemo da razgovaramo nas dve. Za sada to nije naš deo života, mi sa tim nemamo nikakve veze i dužnost mi je da je zaštitim",  izjavila je Tržanova.