Već viđeno: Prošle sezone Subotići, ove sezone Zečevići!!

Već viđeno: Prošle sezone Subotići, ove sezone Zečevići!!

Prošle sezone iz vile "Parova" gledaoci su pratili serijali bez kraja o Subotićima i njihovim odnosima a ove sezone imamo sagu o Zečevićima.

Vladimir zečević Dika ponovo ju ušao u vilu "Parova" iako se čitavo vreme izjašnjava da nije zbog njegove sada već bivše devojke Ilijane Vagić ali kompletni njegovi postupci to opovrgavaju i on na sve načine vređa i omalovažava Ilijanu.

Vrhunac serijala i blamaže je dolazak njegove majke u emisiju "Upoznajte Parove", gde je ona iznela niz neverovatnih stvari koje ni deca nemogu da poveruju. Sapunica se nastavlja sa redom kolača pa onda red pljuvačine.

Vesna Zečević, majka Vladimira Dike, koja je nakon odgledanog snimka na kom je prikazana svađa između njenog sina i nesuđene snajke, Ilijane Vagić, nakon odigranog unakrsnog ,,Parografa", imala je oštru opasku na njih dvoje:

- Još uvek izgleda da ona ima neku moć nad Dikom i nonšalantno se ponaša, a vidim da još uvek nešto tinja između njih. Ali se nadam da će to da se uskoro završi - izjavila je Vesna, želeći da istakne da je Dika ipak individua, ali da i dalje ima emocije prema plavokosoj takmičarki.

Vesna je nastavila svoju lovačku priču:

- Kad se malo malo zagrene ispod površine, možete videti da je ona pre svega prepotentna, bezobrazna i nasilna po prirodi. Ali nije tako opasna, vremenom shvatite da je veliki manipulator, bezobzirna je i voli da splektari. Neumoljiva je kad treba da spetlja neku situaciju i kad treba da pomuti nekome nešto - izjavila je Vesna, a potom je potvrdila priču o famoznom šamaru koji je priznala na poligrafu, a sada je i Dikina majka ispričala još dodatnih stvari:

- Ja sam se uverila da ona nema emocije prema ljudima, što sam se uverila tokom 5 godina koje je provela sa mojim sinom u odnosu. U decembru 2017 napravila je najveći skandal što je uradila, najmanje što je uradila je šamar koji mi je udarila. Ona je jedino to priznala, a što šta nije priznala, što se tiče psihičkog maltretiranja -

Ilijana nije mogla da komentariše sve šta je rekla Vesna za nju, dodala je samo da smatra da po njenom mišljenju je sramota to što njegova majka priča za nju.

A sada sledi najveća lovačka istina:

Turbulentan odnos koji su imali sa Ilijanom Vagić, po navodima Vesne zapisano je u dnevniku koji čuva:

- Ovi njeni demanti me ne zanimaju, neću ni da ih slušam, jer ja znam šta je istina - izjavila je Vesna nakon što je Ilijana počela da se pravda za sve reči koje joj je uputila nesuđena svekrva.

Međutim, to nije sve, jer je Vesna imala jasnu poruku, kako za plavokosu takmičarku, ali i za sve ostale gledaoce, želeći da ih uveri da priča istinu, ona je izjavila:

- Ja imam dokumentovano sve, zato što ja imam dnevnik gde sam sve to zapisivala, jer to ne može da se prepravi kao mobilni telefon. Ja sam zapisivala svaki događaj koji se dešavao svih ovih godina dok je ona bila ovde sa nama - poručila joj je Vesna.

- Ništa neću demantovati, čekaćemo poligraf, koji će pokazati istinu definitivno, jer ovaj put ćemo ići do kraja - uzvratila je Ilijana, kao najavu da će dokazati da priča istinu.

Nakon što se sukobila sa svojom nesuđenom snajkom, Ilijanom Vagić, Miomira je kroz šalu upitala Vesnu:

- Da li biste vi mogli da mu izaberete jednu devojku, jer poznajete toliko dobro Vašeg sina -

Međutim, Dikina majka nije baš imala najlepše reči za svog sina, s obzirom da je dosadašnji životni stil koji je držao do sebe, nije bio ono što Vesna odobrava, a budući da je imala dosta rasprave sa plavokosom takmičarkom, dodatno je mogla da mu zameri, te mu je poručila jasnu poruku:

- Nikada se on neće popraviti, on je neko ko traži takav tip devojke i on nikad neće naučiti ništa bolje, on je i sam izjavio da želi sve neke arogantne, bezobrazne, a kad ih nađe on hoće da upravlja sa njom, što je potpuni paradoks - izjavila je Vesna.

Čekamo ko će se sledeći od bliže ili dalje rodbine ukuljučiti u ovu priču o iznošenju prljavog veša, dakle kompletna situacije podseća na Subotiće iz prošle sezone te čekamo da čujemo još neki sočen detalj iz njihovog odnosa.