Veoma emotivni susret Milija i Marijane u vili! (VIDEO)

Veoma emotivni susret Milija i Marijane u vili! (VIDEO)

Suočenje novopečenih ljubavnika desio se pred kamerama Happy televizije. Spekulisalo se o mnogim ružnim glasinama po gradu, ali sada je došla u studio da ga podrži i da mu izjavi ljubav.

Marijana Milovanović došla je kao podrška Milutinu Miliju Radosavljević. Nije časila časa, već je odmah rekla:

- Gde je ovaj moj, gde se sakrio - vikala je sva usplahirena Marijana.

Zadivljen njenim pojavljivanjem, Miliju su krenule suze na oči, a potom joj se obratio sa najdvinijim rečima, a onda mu je ona uzvratila:

- Najbitnije mi je da je on tu i da imam njegovu ljubav, ne mogu bez njega da zamislim nijedan dan -

- Pozitivno je lud, pre svega je čovek, divan, pažljiv, ne mogu da živim bez njega, šta je bilo bilo je, mi smo opstali i sad razmišljam o našoj budućnosti -

- Drago mi je da te vidim, drago mi je da si uz mene. Obećavam da ću se promeniti i da ćemo imati ono o čemu smo pričali -

Prokomentarisao je Mili u svom prepoznatljivom stilu kada je zaljubljen, stidljivim zastajanjem zbog emocijama.

Njegova ljubav, Marijana sa kojom je želeo da osnuje porodicu i brak napolju pre ulaska u rijaliti, Mili je večeras doživeo nešto što je dugo sanjao.

Prvo je želeo da zamoli Merlina da mu dozvoli da je vidi makar na minut:

- Eto, Merline ako možeš pusti mi Maki dole u vilu, molim te - molim je Milutin.

Svi takmičari pali su u plač, iskrene suze lile su u vili, prvo zbog VTR-a koji je Produkcija pripremila, među najglasnijima bila je Saška, Enisa, Ružica, ali zatim je i uplakana voditeljka Anđela saopštila:

- Mili, idi stani ispred vrata, da vidiš nekoga - sav srećan, odmah je odskočio do vrata velelepne vile, a potom je ušla i Marijana.

Kako je zakoračila u vilu, ostali takmičari bili su pred nabujom emocija jer ispred njih dešavao se pravi filmski scenario. Mili i Marijana grlili su se i ljubili tokom romantične pesme, koja ih je podstakla na još vrelije zagrljaje.

Mili od sreće nije mogao da dođe do reči, ali se sve vreme zahvaljivao Produkciji i Merlinu, na ispunjenoj želji.

Pogledajte video snimak:

Veoma emotivni susret Milija i Marijane u vili!