Vladimir Tomović bio u vezi sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević!!

Vladimir Tomović bio u vezi sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević!!

Na spisku poznatih devojaka s kojima je bio aktuelni učesnik "Zadruge" Vladimir Tomović, nalazi se i voditeljka rijaliti šoua "Parovi" Anđela Lakićević.

Varnice između njih dvoje ssevnule su dok je Branin bio takmičar bio takmičar Hepijevog šou-programa, što su i tada primetili mnogo koji su pomno pratili dešavanja u vili. Ljubav je buknula po završetku rijalitija, kada su njih dvoje nastavili da se viđaju, a njihova romansa je potrajala skoro pola godine:

- Anđela i Vlada su se zvanično smuvali pred doček 2017. godine, kada je ona došla u Bar kod njega u posetu. Tamo je ostala nekoliko dana, imam dosta njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale u noćnom provodu, na plaži i u Vladimirovoj kući. Viđali su se skoro do polovine prošle godine, a onda je razdvojenost učinila svoje. Ostali su u korektnim odnosima, ali se više nisu sretali. u vreme njihove veze Vladimir je raskinuo sa devojkom Bojanom Bojanić, s kojom se pred kraj 2017. godine pomirio - rekao je izvor blizak "Zadruge 2" za "Kurir Rijaliti".