ZAPOMAŽE I KUKA U ĆELIJI! Bivša učesnica rijalitija prolazi kroz zatvorski pakao!

ZAPOMAŽE I KUKA U ĆELIJI! Bivša učesnica rijalitija prolazi kroz zatvorski pakao!

Burna prošlost Eme Lapin kulminirala je kada je uhapšena u stanu sa šest kilograma droge, zbog čega sada izdržava kaznu u požarevačkom zatvoru.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ema Lapin želela je da postane pevačica, zbog čega je ušla u rijaliti, ali je javnosti postala poznatija po skandalima koje je pravila.

Nakon što je izašla iz rijalitija, gde je započela vezu sa učesnikom Markom Perovićem, sa kojim je u međuvremenu raskinula, mediji su preneli vest da je zbog depresije pokušala da se ubije tako što se nagutala sedativima i završila u bolnici. Ubrzo se Ema uplela u novu aferu - u javnost je iznela tvrdnje da je imala aferu sa vlasnikom TV "Kopernikus "Srđanom Milovanovićem, koji je inače dečko pevačice Jovane Tipšin.

Ema je tvrdila da je Jovana za njihov odnos znala, ali da nije želela da prihvati da ju je dečko otkačio. Posle toga objavila je pesmu sa skandaloznim tekstom "Makro ima trip", ali je ubrzo nakon toga uhapšena. Ona je u maju prošle godine uhapšena u stanu u kojem je živela kada je u njemu pronađeno šest kilograma droge spakovane u 23 paketa i jednu i kesu. Optužena je za posedovanje i prodaju marihuane i sada izdržava kaznu u požarevačkom zatvoru. Pisalo se de je Ema bila u donjem vešu kada joj je policija upala u stan i sve vreme se branila da nije kriva. Kako saznajemo, ona se u zatvoru ponaša baš kao i u pritvoru.

- Iako je već dugo u zatvoru, nije navikla na uslove života, koje će morati da istrpi još tri godine. S vremena na vreme zapomaže i kuka u ćeliji uz tvrdnje da nije kriva. Ponaša se razmaženo i često plače i histeriše. Dobija sedative koje je i ranije koristila - kaže izvor blizak porodici Lapinove, a koji je upućen u sve što se sada događa sa njom.

Inače, ona je pred odlazak u zatvor ugasila sve profile na društvenim mrežama, ali su u javnosti i dalje ostale fotografije obnažene Lapinove, kojima ju je ucenjivao bivši dečko.