ZBOG OVOG SU POBEDNICI RIJALITIJA: Evo šta spaja Gastoza i Kiju!

ZBOG OVOG SU POBEDNICI RIJALITIJA: Evo šta spaja Gastoza i Kiju!

Svi se pitaju zbog čega su baš Kristina - Kija Kockar i Nenad Marinković Gastoz trijumfovali u ovogodišnjim rijaliti programima kod nas.

Odgovor je prost - oboje su slika i prilika gledalaca. Više o stvarima koje su zajedničke i Kiji i Gastozu potražite u nastavku.

Gastoz je oličenje prosečnog muškarca željnog slave i statusa zavodnika, a Kija je prava predstavnica srpske žene koja mora da se izbori sa neverstvom svog životnog saputnika. Još neki faktori su uticali na njihovu pobedu.

Presudno za pobedu u nekom rijaliti šou programu je armija vatrenih obožavalaca, a oboje su to sebi obezbedili. Oni žive sa njima, oni žive za njih, šalju im poklone, uplaćuju velike novčane iznose za glasove, grčevito ih brane od napada na društvenim mrežama i prilikom televizijskih uključenja... Oni su na sve spremni za svoje rijaliti idole!

Izvini, kako misliš da budeš rijaliti star bez zamršenih ljubavno-seksualnih odnosa? Dajte, molim vas! Pa prevarena Kija je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, a partner nije bio njen muž, a onda je u toaletu završila sa trećim muškarcem. Nejasno? E pa nije bilo ni gledaocima, pa su je doveli do pobede!

Gastoz se kleo u ljubav devojke koja ga je čekala napolju Naide, a onda ga je ostavila, pa je brže-bolje otrčao u zagrljaj drugoj devojci koja mu je prethodno bila drugarica, a često je utehu tražio u bivšoj devojci sa kojom je bio u vezi u prethodnom rijalitiju. Kakvi trileri, kakve latinoameričke serije! Gastoz i Kija rođeni za Oskara!