Zadrugarka tvrdi da ima proverene informacije o tome da Sloba i Kija glume da se razvode!

Zadrugarka tvrdi da ima proverene informacije o tome da Sloba i Kija glume da se razvode!

Iako su tvrdili da će staviti tačku na brak onog momenta kada napuste "Zadrugu", Slobi Radanoviću je bilo potrebno skoro mesec dana da potpiše papire za razvod. Međutim, Gordana Džehverović je otkrila drugu stranu priče.

- Iz pouzdanih izvora sam saznala da do tog razvoda neće doći. Oni se sastaju tajno i planiraju da nastave tu bračnu zajednicu. Vreme nam ide na ruku, pa ćemo videti da li će to stvarno biti tako ili ne, ali 99% izvori kažu da će biti ovako - ispričala je majka Teodore Džehverović u Premijeri, ali se nije zaustavila na tome.

- Oni su to potpisali, ali znate kako to ide. Imate jedno pomirenje, pa drugo, treće, sve dok sud ne donese odluku. Odgovara im da su u žiži interesovanja, ali možda su i oni shvatili da su jedno za drugo - zaključila je Goca, ali ni Kija nije ostala nema na ove prozivke.

- On nije želeo da se razvedemo, pa sam krišom, njemu iza leđa, predala papire i rekla mu da ih potpiše. Ja sam to uradila odmah, a on dosta kasnije. Problem je što su sad svi na odmoru, pa ćemo tek od septembra moći da biramo datum za brakorazvodnu parnicu. Kad god postoji neki datum, ili on ima nastup van Srbije, ili imam ja, pa ne možemo da se uskladimo - iznela je svoju stranu priče Kockareva.

- Samo je jedanput dovoljno da se pojavimo na sudu i to je to - zaključila je priču pobednica "Zadruge".