Zadrugu napustili Darija Stević i Nikola Bokun (VIDEO)

Zadrugu napustili Darija Stević i Nikola Bokun (VIDEO)

Ono što niko od zadrugara nije mogao ni da pretpostavi to je da će neko od njih večeras napustiti velelepno imanje u Šimanovcima. Voditelju Ognjenu Nestoroviću je proročica saopštila da će dva zadrugara napustiti Belu kuću, a onda je on otišao kod ukućana sa važnim informacijama.

Večeras će vam se prvi put obratiti osoba ispred ''Zadruge'' koju do sada nikada niste čuli. Ona će saopštiti nimalo lepu vest. Većeras će biti suza, biće dramaturgije, ali ovo je veče velikih iznenađenja - rekao je zadrugarima Ognjen Nestorović.

Nakon što je Ognjen ovo izgovorio, voditelj se zajedno sa ukućanima uputio kod proročice koja je stanarima najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope saopštila ono što je ranije večeras rekla Nestoroviću.

Zadrugari, večeras neko mora napustiti Zadrugu. Ognjene, na tebi je da saopštiš ko će to biti - rekla je proročica.

Prvi presek za nekoga od vas nije dobar. Ostaju da stoje Olja i Darija. Publika smatra da je nekome od vas dve došao kraj kada je reč o učešću. Dve dame večeras na megdanu za borbu. Ime osobe koja će sesti i nastaviti učešće u hiper-rijalitiju Zadruga... Darija! - rekao je Ognjen.

Proročica se večeras po drugi put obratila zadrugarima, koja je imala još jednu važnu poruku za ukućane.

Ognjene, tebi sam već rekla šta sam sanjala. Moji snovi su rekli da večeras dva zadrugara napuštaju Zadrugu i kao i uvek moji snovi postaju stvarnost. Saopšti zadrugarima ko još odlazi kući - rekla je Proročica.

Zatim je voditelj Ognjen Nestorović podigao na noge ukućane koji su dobili najmanji broj glasova od strane publike u trenutku preseka. Sedam ukućana našlo se u trci za izbacivanje, a to su bili Savo Perović, David Dragojević, Adam Đogani, Marko Stolić, Nikola Bokun i Mika i Giba Vasić. U duelu su ostali Adam i Nikola.

Zadrugarski život nalaže da moramo da poslušamo želje publike koja kaže da jedan od njih dvojice mora napustiti Zadrugu! Vreme je da saopštim ime osobe za koje je takmičenje u rijalitiju Zadruga zvanično gotovo. Takmičar koji u drugom preseku ima najmanje glasova i koji odlukom publike zauvek napušta Zadrugu je... Nikola! - rekao je Ognjen.