Zerina raskinula sa Banetom, on lupao glavom o čiviluk! (VIDEO)

Zerina raskinula sa Banetom, on  lupao glavom o čiviluk! (VIDEO)
Bane Čolak i Zerina Hećo

Tokom žurke došlo je do žestoke svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka kada je Bane povukao Zerini kombinezon, pa je zamalo skinuo. Njoj je to zasmetalo, jer je to shvatila kao poniženje, pa su urlali jedno na drugo. 

Ti si mene svukao, da nisam ovako pridržala, bila bih gola. To je poniženje za ženu. Skloni se od mene! Ti ćeš mene da skidaš, klošaru jedan! Ja sam bila sasvim normalna devojka, igrala sa svima. Ponižavaš me, klošaru jedan! Skloni se od mene. Pusti me da izađem! Ne interesuješ me - Vikala je Zerina na Baneta. 

Ja sam te povukao za majicu? Laže! - branio se Bane.

Zerina je odgurnula Baneta od sebe i otišla u kupatilo kako bi se smirila. Međutim, Bane je insistirao da njih dvoje porazgovaraju i time proizveo kontraefekat.

Marš od mene. Nećeš ti od mene da praviš debila. Makni se od mene. Napolje izlazi Branislave, ne želim da pričam sa tobom. Napolje izađi. Nećeš me ponižavati. Završili smo - odbrusila je Zerina Banetu.

Ove reči su Baneta potpuno razbesnele, pa je udarao glavom o čiviluk, a Zerina je sve vreme grcala u suzama zbog novonastale situacije.