Home Parovi Ivan Marinković iskren: Dve takmičarke ne zaslužuju honorar!

Ivan Marinković iskren: Dve takmičarke ne zaslužuju honorar!

143
0

Ivan Marinković dao je odgovor na pitanja koja intrigiraju javnost već duže vreme, a tiču se njegove devojke, ali i alkohola.

U vilu je ušla tvoja bivša devojka Jovana Dejić. Da li si imao strah od njenog ulaska u vilu?

– Uvek mi je drago da vidim nekog s kim sam u dobrim odnosima posle emotivne veze. Jovana je sasvim okej devojka i nikakav strah nisam imao. Nisam bio fer prema njoj, jer je to ta mene bila kratka avantura, a ne ljubav. Jeste mi bilo nezgodno zbog Jelene i gledao sam kako što bolje da izbalansiram.

Siguran si u svoju ljubav sa Jelenom Ilić. Da li si siguran u ljubav koju ona gaji prema tebi?

– Naravno da sam siguran u Jeleninu ljubav, i nekada mi je stvarno muka od tih insinuacija da ona mene ne voli. Jelena je osoba koja mi najviše znači i siguran sam da niko i ništa ne može da poremeti naš odnos. Takve pretpostavke očigledno proizilaze iz toga što naša veza nije dovoljno eksponirana ovde, i zbog toga sumnjaju u našu ljubav. Samo ja znam koliko me Jeca voli i to mi je najbitnije.

Da li si alkohol sveo na minimun zbog insistiranja tvoje devojke, ili zbog narušenog zdravstvenog stanja?

– Najveći pokretač u mom životu je Jelena! Upravo zbog toga je i jedina osoba koja je mogla da utiče da konzumiranje alkohola svedem na minimum, a nadam se da ćuu ga uskoro i skroz ostaviti. Nije mi zdravlje ugroženo, iako alkohol samo šteti. Ponavljam, Jelena je razlog zbog koga se trudim da uklonim tu lošu naviku iz svog života i hvala joj na trudu koji ulaže u mene.

Koju osobu bi voleo da vidiš što pre van vile Parova?

– Nemam ništa protiv ljudi, niti mi bilo ko smeta. Ako već treba da kažem onda ću se voditi time da postoje osobe koje jako malo doprinose programu i samim tim, ne opravdavaju svoj honorar. Takvih osoba ima više, a zbog navedenih činjenica van bih voleo da vidim Enisu i Ivaniju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here