Home Zadruga Bane i dalje moli Zerinu da se pomire! (VIDEO)

Bane i dalje moli Zerinu da se pomire! (VIDEO)

132
0

Bane Čolak ne želi da ostane bez svoje devojke Zerine Hećo, iako su već nebrojano puta prekidali ljubavnu vezu u rijalitiju "Zadruga 2". On na sve načine pokušava da povrati njenu ljubav, da li na lep način ili provokacijama, samo je pitanje trenutnog raspoloženja.

"Ja sam se previše zaljubio u tebe, možda sam ja posesivan. Da li ti stvarno da bih te ja napolju i dalje smarao? Ja tebe jezivo volim, kao nijednu devojku do sada. Ja tebe nikad iz srca ne mogu da izbrišem. Hoće li ovo ludilo ikad da prestane? Da li ti i ja možemo da imamo normalan drugarski odnos? Da ti sada budeš sa nekim ovde, ja bih umro. Ja ne mogu da živim i da dišem bez tebe. Ne mogu da zamislim dan bez tebe", pričao je Čolak Zerini. 

"Ja mislim da ti to možeš", bila je kratka ona.

Razgovor su vodili prvo u dvorištu, a onda nastavili u dnevnoj sobi, gde je Čolak bio još očajniji u svojim pokušajima da izmoli ljubav:

"Nisam želeo da vidim tvoju stranu, da čujem tvoju stranu. Sve što se tripujem da ti radiš nešto loše to nije loše. Najrealnije rešenje za naš odnos je da bi se tu sve dokazalo da sam se ja promenio. Ja sam u Zerina svetu, ja nisam u svom svetu. Ti nijednog momenta nisi rekla da želiš da budeš sa mnom jer ti je lepo sa mnom. Pusti me samo da ti budem blizu. Kad si blizu Jelene i Lune glupo mi je da ti priđem", pričao je Čolak.

"Ja tebi mogu dati šansu da popravimo naš odnos. Kad si normalan volim tvoje prisustvo", dala mu je novu nadu Hećova.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here