Home Zadruga Dok je Dorotea spavala, Bane joj zavukao ruku ispod majice i krenuo...

Dok je Dorotea spavala, Bane joj zavukao ruku ispod majice i krenuo da je pipka!

421
0

Nakon opšteg haosa koji je napravio tokom sinoćnje žurke, jer njegova bivša devojka Zerina Hećo nije želela da razgovara sa njim, Bane Čolak završio je iza rešetaka. Ovaj zadrugar nastavio je da pravi scene i u ovom delu "Zadruge 2".

Čolak se prvo valjao po podu zatvora, gde je sve vreme plakao, da bi nešto kasnije zavlačio ruku ispod majice Dorotee Jovanović sa kojom je spavao u istom krevetu, budući da se i ona našla iza rešetaka zbog svađe sa Minom Vrbaški.

Banetova ruka probudila je Doroteuu, koja mu je odmah očitala lekciju jer joj se nije svidelo što je Čolak dodirivao njeno telo dok je ona bila u čvrstom snu. Jovanovićeva se probudila, počela da viče na Čolaka, a zatim promenila krevet.

Da li si ti normalan? Budalo jedna! To što sam ja zaspala pored tebe, ne znači da moraš da mi zavlačiš ruku ispod majice. J*bem ti više muškrace! Majmune, probudio si me i zavukao si mi ruku ispod majice! Branislave, nemoj da me praviš budalom! Šta će tebi ruka ispod moje majice dok ja spavam? Majmune, Zerina je u pravu da si bolesnik – pričala je Dorotea.

Možda si ti meni zavukla ruku ispod majice. Ženo, ja spavam. Zar ti stvarno misliš da bih ja…? Ti stvarno nisi normlana! Ti stvarno misliš da bih ja to u životu radio. Brate, spavam! – govorio je Bane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here