Home Zadruga Miki imitirao Baneta pa legao na pod i zaplakao!!

Miki imitirao Baneta pa legao na pod i zaplakao!!

146
0

U toku večerašnje misije ''Gledanje snimaka'', voditelj Milan Milošević je upozorio zadrugare da ovo neće biti mirna noć i da će se mnogi šokirati kada budu videli šta im je produkcija spremila. 

Od svih snimaka, posebno se izdvojio onaj na kome je Bane Čolak plakao u zatvoru, a potom iscenirao padanje u nesvest. Dok je Zerina Hećo bila potresena što je videla koliko daleko njen bivši dečko može da ide, pojedini, poput Mikija Đuričića je imao želju da mu čestita na dovitljivosti. 

Miki je bio pod utiskom cele večeri zbog prizora koji je ugledao, pa nije mogao da odoli, a da ne imitira njegovog cimera kako leži na podu, praveći lažne suze i glumeći da se onesvestio. 

Ja sam šokiran, ja moram da probam to -rekao je Miki i pao na pod na isti način kao Bane Čolak u zatvoru, dok je Suzana briznula u smeh pokušavajući da ga digne kako se ne bi prljao.

Ja sam Bane Čolak, volim Zerinu – ponavljao je Miki dok je ležao na podu, praveći suze pljuvačkom na isti način na koji je Čolak pravio pre nekoliko nedelja.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here