Home Vip i Estrada Kija Kockar pukla za novu godinu zbog slabe prodaje karata!

Kija Kockar pukla za novu godinu zbog slabe prodaje karata!

77
0

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Kristinu Kiju Kockar ispalio vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo da nastupi 31. decembra, zbog čega je novčano oštećena.

Kako saznajemo, nije reč ni o kakvom nepoštovanju ugovora, kao što se već pisalo, već o nezainteresovanosti gostiju za njeno pevanje.

– Kija je trebalo da nastupi u jednoj diskoteci u Geteborgu za 5.000 evra. Tom prilikom se nije dovodilo u pitanje koliko će karata biti prodato, niti je njen nastup trebalo da zavisi od prodatih karata – ispričao je izvor blizak pevačici.

– Dogovorena je fiksna cifra, ali su vlasnici diskoteke, nakon što su prodali samo 27 karata za najluđu noć, zamolili Kijin menadžment da spusti cenu njenog gostovanja, što nije bila opcija. Ona ne nastupa od procenta prodatih mesta, već je cena njenog nastupa fiksna – ispričali su nam ljudi bliski Kockarevoj.

Njen menadžment je tada odlučio da raskine ugovor i otkaže nastup.

– Kija je poludela jer je mislila da je sve dogovoreno i da je njen nastup izvestan, te da će inkasirati 5.000 evra, koje bi kasnije uložila u novu pesmu. Bila je ljuta i na menadžment, ali je onda rešila da se ne nervira, već da u svemu tome nađe nešto pozitivno – kaže izvor i dodaje da će se Kristina odmarati toga dana u krugu porodice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here