Home Vip i Estrada Radanović otkrio! Sanja se hvalila da je bila na večeri sa Slobom,...

Radanović otkrio! Sanja se hvalila da je bila na večeri sa Slobom, a evo šta je prava istina!

55
0

U rijaliti program "Zadruga 2" je ušla Sanja Stanković kojoj se najviše obradovala njena devojka Jovana Tomić Matora, dok je Luna Đogani završila u suzama jer se Sanja nije pozdravila sa njom.

One su tokom noći vodile ozbiljne razgovore zbog Jovaninog druženja sa blogerkom, a u jednom momentu Sanja je opsovala svoju devojku i poručila joj da može odmah da ode kod Lune kako bi nastavile druženje.

Tokom današnjeg dana Sanja je priznala svojoj izabranici da je, dok je Matora bila u "Zadruzi 2", ona nakon jednog gostovanja u "Amidži šou" otišla sa Slobom Radanovićem, bivšim Luninim dečkom, zajedno na večeru što se razbesnelo Jovanu.

Ekipa portala Pink.rs pozvala je Slobu Radanovića kako bi od pevača čuli nove detalje, međutim ovaj učesnik prve sezone "Zadruge" rekao nam je kako oni nisu otišli na dogovorenu večeru.

– Nismo otišli na dogovorenu večeru, nego smo posle Amidži šou-a svratili u jedan kafić gde smo jeli. Pričali smo nesto tokom pauze u emisiji i potrefilo se da smo oboje ogladneli, jer je sve dugo trajalo. Otišli smo u lokal odvojeno, ona svojim autom, ja svojim. Malo proćaskali i otišli svako svojim putem kada smo završili – rekao nam je Sloba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here