Home Zadruga Vladimir Todorović odlukom gledalaca izbačen iz Zadruge

Vladimir Todorović odlukom gledalaca izbačen iz Zadruge

49
0

Kao što smo već navikli, nedeljom iz "Zadruge 2" publika izbacuje jednog takmičara. Ovonedeljni gazda bio je Miki Đuričić, a potrčci Dorotea Jovanović i Maja Marinković. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Doroteu, a najmanje glasova publike imao je Vladimir Todorović.

Zadrugari, zajedno sa nominovanima su se uputili ka ''Dubiozi'' kako bi tamo bila održana igrica nakon koje će možda jednom od njih biti duplirani glasovi publike. Igra se sastojala od toga da naprave piramidu od čaša uz duvanje balona.

Pesma koja traje tokom igre je prestala, pa je na kraju u igrici pobedio Vlada Todorović i njemu su bili duplirani glasovi publike. Kranji odnos glasova u procentima bio je 54 procenata naspram 46 posto. Manje glasova ovog puta imao je Vlada.

Zadrugari su se pozdravili da Vladimirom koji se nakon toga uputio ka studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Ipak na kraju je Vladimir uradio nešto što je željno iščekivao, na rastanku je poljubio Zerinu Hećo, a ostali zadrugari su ih oduševljeno gledali.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here