Home Zadruga Miljana i Zola u naletu strasti, pa imali s*ks dva puta pred...

Miljana i Zola u naletu strasti, pa imali s*ks dva puta pred zdrugarima! (video bez cenzure)

65
0

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su ponovo vrelu akciju u ranim jutarnjim satima pred svim zadrugarima. Njih dvoje odlučili su da naprave jutro za pamćenje.

Od početka "Zadruge 2" Miljana je rešila da se ne zaljubi, već da ostane slobodna devojka, što joj nije pošlo za rukom. Po Lazarevom ulasku, Kulićeva nije mogla da ostane imuna na njegov šarm, te mu se prepustila. U više navrata njih dvoje su se opustili i vodili ljubav, kako nasamo, tako i pred svima. I ovo jutro nije bilo drugačije. Zola je rasplamsao strasti nežnom i opuštajućom masažom, a potom su prešli u spavaću sobu gde su nastavili da razmenjuju nežnosti.

Pred punom spavaćom sobom, njih dvoje su se skinuli i zavukli ispod jorgana, a potom i vodili ljubav. Krevet se toliko tresao da su par puta morali da se zaustave, jer su probudili zadrugare. Samo par sati kasnije, odlučili su da je vreme da ponovo krenu u akciju. Oni su se ponovo zaigrali ali ovog puta mnogo žustrije.

Krevet se toliko klimao da je izgledalo kao da prvi put vode ljubav. Zanimljivo je što je Miljana izjavila pre samo par dana da je u strahu šta će joj reći majka, Marija Kulić, ali i dalje upražnjava redovno vrele strasti ispod jorgana.

Miljana i Zola u naletu strasti, pa imali s*ks dva puta pred zdrugarima! (prva runda)

Miljana i Zola u naletu strasti, pa imali s*ks dva puta pred zdrugarima! (druga runda)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here