Home Zadruga Osuđena sam na jednu pozu, napolju bih rasturila: Miljana prvi put progovorila...

Osuđena sam na jednu pozu, napolju bih rasturila: Miljana prvi put progovorila o se*su! (VIDEO)

55
0

Miljana Kulić nekoliko puta je istakla da je mnogo zaljubljena u svog dečka Lazara Čolića Zolu i da je zbog toga pristala na sve sa njim, pa čak i sa se*s pred kamerama.

Budući da je voditelj Milan Milošević posetio Belu kuću kako bi u emisiji ,,Pitanja gledalaca" raskrinkao sve ukućane, on je ovom prilikom upitao MIljanu nešto što je nasmejalo sve.

Da li si ti od onih žena koje se lože na se*s posle svađe, pa se zato pre svakog odnosa žestoko posvađaš sa Zolom? – pitao je Milan.

Naravno da nisam, uopšte se ne ložim na se*s posle svađe. To se sinoć dogodilo zato što me je Lazar napao, David je svedok. Mi se posvađamo i brzo se pomirimo. Brzo eksplodiram, to sam ti rekla prošli put. Neki misle da se zbog rijalitija svađamo, oni su presrećni kad vide to. Pune meni glavu, pune njemu. Sinoć me iznervirao zato što sam mu rekla da nisam išla kući po novac, išla sam da kupim cigaretu. Mnogo sam se zaljubila, ovde sam osuđena samo na jednu pozu, napolju bih bila još gora. Sramota me što to radim ovde, ali šta ću – rekla je Miljana.

Ne slažem se da je ona jedna od tih žena, mi se posvađamo zbog gluposti, pa tako ispada. Jutros se desilo slučajno to, ali ne mislim to o njoj – rekao je Zola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here