Home Parovi Milomir Marić na sve načine pokušava da dođe do bivše zadrugarke

Milomir Marić na sve načine pokušava da dođe do bivše zadrugarke

42
0

Nakon je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz "Zadruge 2", glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić interesuje se da je vrati u vilu "Parova". Naime, Marić otkriva da je oprostio Subotićevoj što je otišla na Pink i spreman je da joj pruži novu šansu, ali od Aleksandre nema ni traga ni glasa.

– Želim da Aleksandri pružim još jednu šansu i da je vratim u "Parove", ali ne mogu nigde da je nađem. Pokušao sam da stupim u kontakt s njom telefonom, ali bezuspešno. Nadam se da ćemo u skorije vreme postići zajednički dogovor i obnoviti saradnju. Ako se u narednom periodu ne bude odazvala mojim pozivima, pokušaću da je nađem u Veterniku, gde sam čuo da se trenutno nalazi – rekao je Marić i istakao da veruje da će uspeti da je vrati u Hepijevo jato.

– Možda će razgovor uživo uroditi plodom, pa ćemo kao civilizovani ljudi doći do rešenja koje je dobro za obe strane. Oprostio sam joj što je otišla u "Zadrugu 2", nadam se da je i ona uvidela kakvu je grešku napravila. Kao glavni i odgovorni urednik televizije Hepi uvek sam se trudio da svaki naš dogovor bude ispoštovan, kao i to da njenoj ćerki Magdaleni ništa ne fali dok je ona u rijalitiju. Aleksandru ćemo vratiti u "Parove", to je njena sigurna kuća – zaključio je Marić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here