Home Zadruga Jezivo! Miljana usled nervnog rastrojstva razvalila vrata Željkove sobe i klela ga!

Jezivo! Miljana usled nervnog rastrojstva razvalila vrata Željkove sobe i klela ga!

172
0

Sve počelo sa Miljaninim provokacijama i napadom na Mikija koga je tom prilikom gađala šoljom. Đuručić je uzvratio Nišlijki, ali pošto mu se na putu do Miljane isprečila Marija on ju je polio vrelim tek  čajem.

Nakon toga je usledo Miljanin nervni slom. Lomila je i lupala sve po "Zadruzi", kamere i sve što joj se našlo na putu, zahtevaala momentalnu diskvalifikaciju i izbacivanje Đuričića, koji je za to vreme vikao da mu je dosta Kulićki koje terorišu sve učesnike u "Zadruzi" i traže da sve bude po njihovom.

Miljana je za to vreme histerisala sve jače i jače, vičući da će polomiti sve u Zadruzi. Lupala je i lomila kamere i nameštaj po "Zadruzi". Zatim je uletela u sobu u kojoj spava njen sin Željko i nastavila da viče na Mariju da odmah napuste rijaliti.

Tu nije bio kraj njenom ludilu, svojim ponašanjem je uznemirila bebu koja je plakala u vreme kada bi trebala da spava. Ona se tu nije zaustavila pa je počela da kune od nemoći.

– Željko da mi umre, izlazimo odavde, da mi umre Željko – vikala je u agoniji, a potom je udarajući vratima od Željkove sobe, vrata i odvalila. Dadilja je uznemireno pokušavala da je smiri i objasni joj da dete mora da spava, ali ona nije slušala.

Njih dve su na kraju zajedno otišle kod lekara i od tada im se gubi trag. U spavaonici ih nema, a da li će se vratiti u "Zadrugu", saznaćemo uskoro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here