Home Vip i Estrada Ona je mene prva udarila: Vladimir Tomović žestokom porukom Subotićevoj stavio do...

Ona je mene prva udarila: Vladimir Tomović žestokom porukom Subotićevoj stavio do znanja da ima dokaz da je ona jedini krivac!

111
0

Stanija Dobrojević vratila se u ''Zadrugu 2'', kada je i javno priznala da u rijaliti ulazi kao ''crnogorska snajka'', a Vladimir Tomović od njenog ulaska pomno prati sva dešavanja u Beloj kući.

Otkako je diskvalifikovan iz ''Zadruge 2'', Tomović se obraća javnosti putem društvenih mreža, mahom Instagrama, gde je i sada rekao šta ima. Ponovo se osvrnuo na diskvalifikaciju koja se dogodila 5. oktobra i naveo da Aleksandru Subotić, koja je inače izbačena iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, nije prvi udario, te da je spreman za ulazak u rijaliti budući da se njegov otac bolje oseća. 

– Pošto vidim da kreću opet priče po pitanju moje diskvalifikacije obratiću se svima koji prenose pogrešno šta se desilo. Ja sam na udarac odgovorio istom merom. Nisam bio inicijator, niti sam prvi bilo koga dirao. Aleksandra Subotić je ta koja je mene prava udarila. To kakvog je intenziteta bio njen, a kakvog moj udarac, u to ne ulazim. Željno iščekujem njenu tužbu pa da vidimo na kom će sudu moći da me pobedi kada pred 30 svedoka imam i video-snimak na kome se vidi da je ona prava udarila. Prvi sam za to da sve žene žrtve nasilja budu zaštićene, ali ona to nije. Neka me tuži pa da fino crno na belo dobije presudu da je ona ta koja je kriva. Dakle, niti je sa moje strane bilo nasilja, niti sam ikada, niti bih ikada udario ženu prvi. To je bila reakcija ista kao što bi reagovalo 99% ljudi na mom mestu. Nemojte me pitati zašto nisam u rijalitiju. To je pitanje za produkciju, ja samo mogu reći da je otac, Bogu hvala, bolje i da me ništa ne sprečava da uđem sem dogovora sa Pinkom – napisao je Tomović na svom storiju na Instagramu i Subotićevoj jasno stavio do znanja da se ne plaši tužbe, kao i da nju smatra krivcem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here