Home Parovi Svađa tašte i zeta: Elvin nije mogao više da ćuti, izgubio smirenost!...

Svađa tašte i zeta: Elvin nije mogao više da ćuti, izgubio smirenost! Slađa završila u suzama! (FOTO)

69
0

Učestale svađe talentovanog takmičara Elvina Kadrića i potencijalne tašte, Slađane Petrović, već nedeljama intrigiraju javnost. 

Ponovni raskid, po mišljenjima mnogih, najpopularnijeg para ove sezone, Kadrića i lepe Izabele Alijoski, podgrejala je netrpeljivost: 

Ja sam prema Izabeli imao najbolje namere! Stao sam uz nju kada joj je bilo najpotrebnije! I hteo sam da ostanem sve do dana kada ona ode odavde jer je govorila da hoće da izađe! Ipak sam ja sa njom provodio dosta sati ovde! I ja sam znao šta joj treba, kad joj treba jer ako ja nisam pored nje, ona pravi haos!objasnio je Kadra razlog raskida sa Izbelo i žestoko razljutio Slađu. 

Šta si ti promenio njoj, izvini?– upitala je Petrovićeva.

– Sve! Sve osim prirode sam promenio kod nje! Priroda, ono najgore stanje si joj ti nanela – odgovorio je Kadra, a onda istakao da nikada nije ni bio zaljubljen u njenu ćerku.

Međutim, tek predveče je krenula još burnija rasprava, jer Elvin nije želeo da ćuti na Slađine reči: 

– Sklanjao sam je iz kuće, jer je Slađa trovala. Pričala joj je samo o novcu, i kako treba da se skoncentriše na zaradu, a ne na osećanja. Sa vama trebaju čelični živci i videćeš kad izađemo da si pogrešila i da nisi u pravu. Očekivao sam od tebe da popričaš sa mnom jedan na jedan, nisam dete!  rekao je Elvin, a onda otkrio venerovatnu tajnu.

– Ona je meni rekla da bi volela da bude čista, nevina. Rekla je da bi volela da nikad ni sa jednim muškarcem nije spavala. Dosta stvari se prenosi kad spavaš sa nekim. Mislim da je Izabela omađijana. Dosta puta sam je držao za ruku dok je sanjala loše stvari o bivšim momcima. Sama si rekla da je đavo u njoj! – rekao je Kadra i podigao učesnicu na noge.

Ostaje da vidimo da li će Kadra i Slađa ikada pronaći zajednički jezik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here