Home Parovi Goran Vujčić Vuya: “Zaljubio sam se u Enisu i odustajem od borbe...

Goran Vujčić Vuya: “Zaljubio sam se u Enisu i odustajem od borbe sa vetrenjačama u vili!”

105
0

Ovih dana Goran Vujičić Vuya je često u centru pažnje. To se dešava kako zbog toga što se mu se Natalija Vukmanović nabacuje, kako on tvrdi, tako i zbog potencijalne trudnoće njegove devojke Enise Bajramović.

Kako je Vuya uvek dobar sagovornik, odlučili smo da ga upitamo da li smatra da će njegova veza opstati posle rijalitija i kako procenjuje svoje šanse u takmičenju.

Šta se zbiva u tvojoj glavi povodom emocija i ljubavi u rijalitiju. Mnoge cimerke su bacile oko na tebe pa kako ti gledaš na to? Šta misliš, da li veze u rijalitiju mogu da opstanu i nakon izlaska iz vile? Čija ljubav je prava i da li takve uopšte ima u vili?

Kako u životu, tako i u rijalitiju, žene bacaju oko na mene i na to sam navikao ali me to uopšte ne zanima. Ja sam se zaljubio u Enisu i sa njom planiram zajednički život posle rijalitija. Verujem da je ona prava, ona koju sam tražio čitav život a ostali parovi su mi smešni kako glume i svađaju se pa se mire radi nekog kadra.

Da li bi bio u vezi sa Natali? Ona je od početka njenog učešća pokazala interesovanje za tebe. Kakvo je tvoje mišljenje o njoj? Koja od takmičarki ti je najprivlačnija?

Sem Enise niko me ne zanima. O Natali nemam mišljenje a sve ukućanke su gabori.

Koji učesnik po tvom mišljenju ima najveću šansu za pobedu i ko se previše daje u rijaliti igri?

Po sistemu, kako sam skontao, pobediće Kadra. Ja sam se dao previše jer sam srčan ali sam shvatio da nema smisla jer se trud, rad i zalaganje ne cene. Odustajem od borbe za više jer sa vetrenjačama se ne vredi boriti. Ja sam našao Enisu i mogu kod kuće zadati. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here