Home Zadruga Zavaliću ti šamarčinu: Miki izbacio Suzanu iz izolacije, ona ga gađala garderobom,...

Zavaliću ti šamarčinu: Miki izbacio Suzanu iz izolacije, ona ga gađala garderobom, pa mu odbrusila: Ti za mene ne postojiš! (VIDEO)

93
0

Tokom ranih jutarnjih časova došlo je do žestoke svađe između Suzane Perović i Mikija Đuričića, a razlog zbog kojeg su se posvađali se tiče zadrugarkine bliskosti sa Ljubom Pantović. 

Miki je prekoreo Suzanu što je ispijala kafe sa Ljubom, pa joj poručio da želi da prekinu konverzaciju, a potom je i izbacio iz izolacije. Perovićeva ovo nije želela da prihvati, te je ušla u dublju raspravu sa njim. 

Gađala ga je Mikijevom garderobom i priznala mu da ako je sada izbaci, da njih dvoje definitivno prekidaju komunikaciju.

Sa ološima se moje drugarice neće družiti. Nećeš spavati ovde, izađi – govorio je Miki Suzani. 

Ja ne mogu da se družim sa devojkama. Rekla sam ti da ne komentarišeš sa kim ja pijem kafu – pričala je Suzana Mikiju.

Zavaliću ti šamarčinu. Izbacuješ me odavde? Ko tebe voli? – Ti sam sebe ne voliš. Skloni se siledžijo. Kunem ti se u decu da za mene više ne postojiš! Hoću da završimo ovo – pričala je Suzana. 

Miki je i dalje bio čvrstog stava da ne želi da oprosti Suzani zbog toga što je izneverila njegovo poverenje, a njihova rasprava se nastavila još žustrijim tonom. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here