Marijana Marković učesnica sedme sezone rijaliti programa "Parovi", odogovrila je na par pitanja vezano za njen zivot ali i njen odnos sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji je bio aktuelan u toku "Parova".

Ovaj par je imao dosta svađa dok je boravio u vili, i njihova veza je doživela krah. Mili je došao do samog finala, dok je Marijana malo ranije napustila kuću.

Da li si definitivno odlučila da ostaviš Milija, ako jesi koji je razlog za to?

- Da, tačka je stavljena što se tiče veze sa Milutinom. Po izlasku iz rijalitija shvatila sam da smo on i ja totalno dva različita sveta. Smatram da sam mu mnogo praštala i mnogo dozvolila, shvatila sam da kao osoba puno više vredim i da zaslužujem nekog ko će me čuvati kao malo vode na dlanu. On živi životom koji je meni nepoznat i shvatila sam da ne bih mogla da živom njegovim tempom, niti da budem u okruženju ljudi sa kojima se on druži.

Da li je Mili nakon njegovog izlaska iz vile pokušao da stupi u kontakt sa tobom?

- Jeste, zvao me je nekoliko puta, ali ne želim nikakav kontakt sa njim, jer sam osoba koja 100 puta oprosti, ali kad presečem, presekla sam!

Da li se u tvom životu pojavio možda neki novi muškarac?

- Postoji jedan dečko koga poznajem 8 godina, to mi je za sada samo simpatija, ali ako postane momak obavestiću vas, pošto ne živi u Srbiji.

Šta trenutno radiš? Na šta ćeš potrošiti honorar ako već nisi to do sad učinila?

- Trenutno radim u kazinu, gde sam radila i pre rijalitija. Nisam gubila vreme, nego sam nakon 3 nedelje odlaska iz vile vratila svom poslu i odrekla sam se mora ove godina jer želim da novac zarađen u rijalitiju iskoristim na što pametniji način, Ostalo mi je još nešto oko kuće što želim da završim, da upišem engleski, da ga usavršim i da u septembru upišem fakultet.

loading...