Miliju Radosavljeviću baš je krenulo otkako je izašao iz "Parova"! Osim što se njegova vatrena obožavateljka ponudila da mu prepiše stan u Beogradu, našao je i novu devojku, Avu Karabatić, s kojom uskoro ide na odmor. Naš izvor blizak Miliju otkrio nam je da se on ludo zaljubio.

"Kada je izašao iz rijalitija, Mili je nekoliko puta sretao Avu u zajedničkom društvu. Ćaskali su, pili zajedno, nastavljali provod na splavovima i sve je bilo na drugarskom nivou. Međutim, Mili je sve češće počeo da pominje Avu, da je zove i šalje joj poruke, pa su svi primetili da mu se dopada, iako nije hteo da prizna", počinje naš izvor i pokazuje nam slike na kojima se starleta i rijaliti učesnik ljube.

"Konačno su se pre neko veče smuvali, i to pred celim društvom. Spremaju se da idu na letovanje, ne znam da li će biti neka egzotična destinacija ili Dalmacija, odakle je Ava", kaže izvor i dodaje.

"Miliju se nedavno javila jedna žena koja ga je pratila u 'Parovima' i koja ga obožava, pa želi da mu prepiše stan u Beogradu. Ona i suprug imaju nekoliko nekretnina i jednu će dati Miliju, a zauzvrat on treba da ih ponekad poseti", završava izvor.

 

loading...