Jedan od najpoznatijih estradnih menadžera, Zoran Ramović, od septembra će se naći u osmoj sezoni rijaliti programa „Parovi“, a kako saznajemo, njegov zadatak biće da raskrinka pola estrade u vezi sa pornografijom i prostitucijom. Kako naš izvor navodi, Ramović je za tri decenije svoje menadžerske karijere prikupio tajne cele estrade, zbog čega će njegovo učešće uplašiti mnoge sa javne scene.

- Ramović je javnosti poznat po gostovanjima koja je imao tokom svih sezona u „Parovima“, kada je bez dlake na jeziku otkrivao pikanterije iz privatnog života svih učesnika koji su se u tom trenutku našli u vili. I tada je govorio o dosta osetljivih tema koje se tiču pevačica i produkciji je oduvek bio izuzetno zanimljiv. Iako je svih ovih godina govorio da rijaliti nije za njega i da se ne vidi u zatvorenom prostoru, ove godine odlučio je da debelo naplati sve informacije koje ima i konačno prihvatio ponudu produkcije. kaže izvor i objašnjava da je Ramović sa produkcijom ugovorio honorar od „tričavih“ 60.000 evra.

- Koliko je Zoran opasan lik, jasno je po tome što je brže nego iko uspeo da ugovori toliko veliki honorar. Osim što je zvezdama ugovarao nastupe, on je veoma blizak prijatelj pevačica, na primer Cece i Jami. Budući da je bivši svekar pevačice Goge Sekulić, gledaocima će biti zanimljivo da saznaju detalje iz folkerkinog braka. Osim toga, više od dve decenije družio se sa Mirom Marković Milošević. Jednostavno, nema toga što on ne zna, ne samo sa estradne već i sa političke scene. On će otkrivati jednu po jednu veliku aferu i to će ga gotovo sigurno dovesti do samog finala. - kaže izvor i navodi da je, osim paprenog honorara, imao uslov i da produkcija spreči bilo kakvo uključenje njegove žene u rijaliti.

- Budući da je dugo u skladnom braku, Ramović je tražio da produkcija na sve načine zaštititi njegovu porodicu. Zahtevao je da spreči da se njegova žena uključi u program ili pojavi u vili. To ne čudi, kada se uzme u obzir i to da je najavio da će u rijalitiju imati seks. Kažem vam, čovek je lud skroz i napraviće haos.-  zaključuje izvor!

 

loading...