Bivši takmičari rijaliti šou programa "Parovi" Nikola Lakić i Aleksandra Tasić-Coka uživaju u čarima roditeljstva, te najveću pažnju posvećuju svom sinu prvencu.

Naslednik Lazar, čije je rođenje razveselio čitav region, mirno spava, dok njegovi mama i tata paze da ga ne probude. Ponosni roditelji su specijalno za Srećnu televiziju ispričali svoje slatke muke kroz koje trenutno prolaze.

Naime, s obzirom na to da je slatki mališan zagrejao srca mnogih, golupčići a ne kriju oduševljenje svojom "bubom". Iako su njihovi mnogobrojni fanovi podeljeni na koga Lazar liči, smatramo da će vreme pokazati svoje.

- Coku mališan sigurno više miriše, kad god ga ja uzmem u naručje on se ukaki - ispričao je bivši fudbaler kroz smeh, te dodao svoje želje koje se tiču daljeg odrastanja njegovog deteta.

- Voleo bih da se bavi sportom, da trenira fudbal ili da bude rijaliti igrač, pa da kroz dvadeset godina imamo neki okršaj u rijalitiju - našalio se on, na šta se njegova nežnija polovina nadovezala:

- Život nam je zanimljiviji i ispunjeniji. Naučila sam da radim kućne poslove, nedavno sam prvi dan uključila veš mašinu, perem sudove. Zanimljivo je bilo kada smo prvi put kupali bubu, voda je šikljala, kuče je sve vreme bilo tu, ono je bio pravi haos - kazala je Coka, te rekla kakvu budućnost predviđa svom nasledniku.

- Volela bih da nadmaši uspeh i moje i Nikoline familije. Ne bih baš želela da se bavi javnim poslom, forsiraćemo sport - iskrena je ona!

 

loading...